SCHRIJF JE NU NOG IN! ✏

spotlight-bnb

SCHRIJF JE NU NOG IN! ✏

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan de Masterclass | Versterk je concurrerend vermogen met onze SWOT-'workout' van Stefan Renkema a.s. woensdag 22 mei van 19:30 - 21:30 uur bij Emixion, onze mediasponsor voor Website & Marketing én gastheer van de Business Netwerk Betuwe Academy.

Emixion.creating impact online is hét no nonsense online marketingbureau van Nijmegen!

Of je nu een start-up runt, een gevestigd bedrijf bent, deze SWOT-'workout' is geschikt voor iedereen die zijn bedrijf wil versterken en zijn concurrerend vermogen wil vergroten. Tijdens de Masterclass ga je actief aan de slag met deze effectieve tool en leer je hoe je jouw sterke punten kunt benutten, zwaktes kunt verbeteren, kansen kunt grijpen en bedreigingen kunt afweren. Naast de SWOT komen in de Masterclass ook nog een aantal minder bekende modellen aan bod die je kunnen helpen bij het creëren van een onderscheidende propositie aan tafel bij klanten.

Toegankelijk voor iedereen, dus óók als je niet bent aangesloten bij Business Netwerk Betuwe. Meld je nu nog aan via de link in de comments om deze interessante Masterclass, die direct toepasbaar is in je dagelijkse werkzaamheden, bij te wonen. Wij kijken er samen met Stefan en John Meijering enorm naar uit om jou ook bij onze Academy te mogen ontvangen.

Business Netwerk Betuwe, hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer!

Tot morgen!
21 mei

Business Netwerk Betuwe