SCHRIJF JE NU NOG IN! ✏

spotlight-bnb

SCHRIJF JE NU NOG IN! ✏

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan de Kennissessie | Effectieve gesprekken voeren van Stefan Renkema MSc d.d. donderdag 12 oktober a.s. van 19:30 - 21:30 uur bij Emixion, onze Mediasponsor voor Website & Marketing én gastheer van de Business Netwerk Betuwe Academy. Emixion is hét no nonsense online marketingbureau van Nijmegen.

We voeren dagelijks veel gesprekken. Toch staan we maar zelden stil bij hoe effectief we die gesprekken eigenlijk voeren. In deze kennissessie doen we dat wel en zoomen we in op de manier waarop wij gesprekken voeren. De effectiviteit van een gesprek wordt voor een belangrijk deel bepaald door de combinatie van je verbale en non-verbale vaardigheden. In deze kennissessie gaan we hiermee actief aan de slag.

Toegankelijk voor iedereen, dus óók als je niet bent aangesloten bij Business Netwerk Betuwe. Meld je nu nog aan via de link in de comments om deze interessante kennissessie, die direct toepasbaar is in je dagelijkse werkzaamheden, bij te wonen. Wij kijken er samen met John Meijering enorm naar uit om jou ook bij onze Academy te mogen ontvangen. Business Netwerk Betuwe, hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer! Tot 12 oktober!
9 oktober 2023 (2)

Business Netwerk Betuwe