SAY CHEESE!

spotlight-bnb

SAY CHEESE!

Een hartelijk welkom voor onze nieuwe Premium Partner Jeroen Van Rooijen Photography! Donderdag 16 februari ontvangen wij weer alle netwerkers op de maandbijeenkomst van Business Netwerk Betuwe en stellen wij Jeroen graag persoonlijk aan iedereen voor.

1 februari 2023
Fotografie is een belangrijk onderdeel binnen een bedrijf, het is de eerste indruk die gecreëerd wordt en versterkt de identiteit. Als bedrijfsfotograaf is het Jeroens doel om een bedrijf op een aansprekende, maar ook authentieke manier in beeld te brengen. Door een professionele fotograaf in handen te nemen, zorg je ervoor dat de visuele inhoud van hoge kwaliteit is met een brede bruikbaarheid. De positieve identiteit van een bedrijf in beeld brengen blijft een kunst, maar door een juiste fotografische stijl zullen potentiële prospects worden aangetrokken. Jeroen zorgt ervoor dat er een met foto's gevulde beeldbank wordt geleverd zonder dat je aan copyrights hoeft te denken, de foto's zijn speciaal voor jou! Met zijn erkende diploma in fotografie heeft Jeroen brede vaardigheden opgebouwd in het creëren van visuele content. Ook staat Jeroen ervoor open om zijn grenzen te verleggen, letterlijk en figuurlijk. Het fotograferen van verhalen die verband houden met klimaatverandering en het conflict tussen mens en dier, zijn projecten die al mooie reizen met zich mee hebben gebracht.

Een leuke kwinkslag naar Business Netwerk Betuwe, want wij verleggen óók graag onze grenzen. Wij kijken naar nieuwe ontwikkelingen en behoeften en spelen daar graag op in. Hartstikke leuk dat wij Jeroen mogen verwelkomen bij Business Netwerk Betuwe. Tot 16 februari!

Business Netwerk Betuwe