Samen de TOP bereiken! ๐Ÿ”

spotlight-bnb

Samen de TOP bereiken! ๐Ÿ”

Op donderdag 15 juni a.s. ontvangen gastheer en gastvrouw Robert en Jesca van Kempen de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op hun prachtige innoverende bedrijfslocatie in Elst. Met het nieuwe 'state-of-the-art' pand hebben ze een luxe en gezonde werkomgeving gecreëerd die gelijk bij binnenkomst waardering uitstraalt en inspireert. Robert is de eigenaar van een dynamische onderneming die bestaat uit drie bedrijven: GKS ICT Solutions, WiFi4ALL en Adhetec - Elst.

We starten de ochtend vanaf 08:30 uur in het mooie bedrijfsrestaurant om te netwerken onder het genot van een heerlijk goed verzorgd ontbijt en prachtig uitzicht over Elst. Na het welkomstwoord is er een korte presentatie die wordt verzorgd door gastspreker Han Verheijen.

Han weet sinds 16 jaar dat hij een erfelijke spierziekte heeft. Tijdens zijn gastpresentatie neemt hij ons mee in zijn ervaringen als zitski-leraar en zijn sportieve handbike ervaringen van onder andere zijn deelnames aan de Alpe d'HuZes. 'Denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen', dat brengt je ondanks én dankzij alles naar de TOP!

Na de presentatie gaan we aansluitend in zomerse vakantiesferen open en ongedwongen netwerken op het schitterende dakterras. Wat een geweldige afsluiter van een mooi seizoen!
Aanmelden voor dit event kan via de websitelink. Wie sluit er bij ons aan en mogen wij dan verwelkomen?

1 juni 2023

Business Netwerk Betuwe