RELAX AND RECONNECT!

spotlight-bnb

RELAX AND RECONNECT!

Bij Business Netwerk Betuwe hebben we de zomer nog een beetje in de bol en starten we het nieuwe netwerkseizoen daarom graag in een heerlijk relaxte vakantiemodus op een unieke mooie locatie aan de Oosterhoutse Plas. Gastheer Michiel Brunet de Rochebrune, accountmanager Private Trading bij BTC Direct, verwelkomt onze netwerkers op donderdag 15 september a.s. in restaurant BRASS., dé hotspot van Nijmegen-Noord!

BRASS. ligt fantastisch mooi aan het water in de fonkelnieuwe wijk Grote Boel, omringd door natuur, tussen het riet en met een waanzinnig terras. No-nonsense gezelligheid, shared dining, een prachtige ambiance en simpelweg pure kwaliteit met een Frans-Aziatische Fusion twist. Dat is in een notendop waar BRASS. Nijmegen voor staat.

16 september 2022

Van het gezonde ontbijt tot een classy cocktail in de kleine uurtjes. Michiel biedt ons deze ochtend namens BTC Direct, één van de bekendste en grootste cryptocurrency bedrijven van Europa en dé autoriteit op het gebied van Bitcoin en Blockchain, een goed verzorgd ontbijt aan. Houd er dus thuis alvast rekening mee dat we deze keer ons programma starten in het restaurant met een heerlijk buffet van o.a. koffie/thee/jus d'orange/hartige - en zoete broodjes.

Na het welkomstwoord en de interactieve gastpresentatie van Patrick van der Meijde (oprichter van BitKassa en voorzitter van Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland) verplaatsen we ons met mooi weer naar het schitterende loungeterras aan de waterkant om ontspannen en laagdrempelig met elkaar te netwerken. Dat wil je toch niet missen?!

Business Netwerk Betuwe