Relax and enjoy! ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Ž

spotlight-bnb

Relax and enjoy! ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Ž

Op een prachtig landgoed, nabij Nijmegen en tussen de heuvels van Berg en Dal, ligt Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof, onze gastlocatie van donderdag 18 januari 2024!

Het is een luxe hotel met diverse mogelijkheden voor ontspanning om gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen, bovendien de perfecte uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten. Op het landgoed staat naast de monumentale villa een pittoreske kapel, uit de tweede helft van de 19e eeuw, welke als trouwlocatie wordt gebruikt. Ook de zakelijke gast voelt zich erg thuis in één van de vele vergaderruimtes die het hotel te bieden heeft, van moderne en luxueuze zalen die van alle gemakken zijn voorzien tot prachtige zalen met een historische twist.

In het sfeervolle restaurant, met panoramisch uitzicht over de schitterende omgeving, worden we ontvangen door gastvrouw Frauke Berentsen, corporate accountmanager bij Fletcher Hotels. Onze speciale gast Tonny Berentsen, bij velen zeer bekend als de Chef-kok van Michelinster Restaurant De Kromme Dissel, zal deze ochtend worden geïnterviewd door hospitality-expert Patrick Kruijs. Wij zijn reuze benieuwd naar zijn innoverende carrière en de grote successtory van De Kromme Dissel!

Kom ook van 09:00 - 11:00 uur netwerken bij Business Netwerk Betuwe en proost samen met ons op een succesvol 2024! ๐Ÿฅ‚ ๐Ÿพ

12 januari

Business Netwerk Betuwe