Premiums Only!

spotlight-bnb

Premiums Only!

Als Premium Partner van Business Netwerk Betuwe geniet je van vier extra uitstekend verzorgde bijeenkomsten per jaar. Heerlijk eten, drinken en netwerken in goed gezelschap van de Sponsoren en Premium Partners van het netwerk. Met als doel preferred supplier overeenkomsten tot stand brengen in een intieme en ongedwongen setting, dat wil je vast niet missen!

30 september 2022 We zien je graag op woensdag 5 oktober a.s. om 18:30 uur voor de Premium Partner Avond bij onze Hoofdsponsor Avodesch 'Alles voor de schoonmaak' in Wijchen!

Samen met gastheer Mark In den Bosch, sales en marketing manager bij Avodesch, heet ik de Premium Partners van harte welkom om onder het genot van een drankje en een walking dinner in Midden-Oosterse sferen informeel met elkaar te netwerken. Indien je mij nog niets hebt doorgegeven, laat me dan per omgaande weten of wij alsnog op je mogen rekenen of dat je helaas verhinderd bent. Indien van toepassing, verneem ik ook graag wie er namens het bedrijf aanwezig zal zijn.

Wij kijken uit naar ons volgende walking dinner, mogen wij jou daar ook ontvangen? Nog niet aangemeld doe het dan snel via jose@businessnetwerkbetuwe.nl!

Business Netwerk Betuwe