Op weg naar nóg meer succes met onze nieuwe Premium Partner!

spotlight-bnb

Op weg naar nóg meer succes met onze nieuwe Premium Partner!

Een warm welkom voor Edwin Schaafsma van Edwin & Julia Growth Accelerators. Edwin en Julia zijn gedreven business growth-experts die gepassioneerd zijn over het stimuleren van buitengewone groei voor ondernemingen. Ben je klaar om jouw bedrijf naar ongekende hoogte te tillen? Zij staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar succes. Met hun bewezen strategieën en ervaring in het transformeren van bedrijven naar financiële onafhankelijkheid, is het hun doel om jouw groeiambities te verwezenlijken. Door de jarenlange ervaring met de ups en downs van ondernemen, begrijpen Edwin en Julia de uitdagingen waar je voor staat. Leer van hun succes en vermijd kostbare fouten!

Door hun inzichten en Growth Accelerator methoden te delen, helpen ze je om strategische obstakels te overwinnen en sneller te groeien dan je ooit voor mogelijk had gehouden. In hun vrije tijd lezen ze ontzettend veel boeken en volgen graag seminars van succesvolle ondernemers en coaches. Hun ervaring gecombineerd met deze know how hebben ze uitgewerkt in een programma waarbij ze je coachen, hun kennis delen middels filmpjes, oefeningen en persoonlijke video calls. Het doel is dat je na acht weken in staat bent om je onderneming te laten groeien in waarde en in omzet. Klaar om de sleutel tot groei te ontdekken?

Hartstikke leuk Edwin, dat jij er ook voor hebt gekozen om aan te sluiten als Premium Partner van Business Netwerk Betuwe 'Hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer'. Dat is een perfecte match, met de juiste mindset!

Tot donderdag op onze zomerse maandbijeenkomst, dan stellen we je graag persoonlijk aan iedereen voor!

13 juni 2023

Business Netwerk Betuwe