Op naar seizoen 2023 - 2024!

spotlight-bnb

Op naar seizoen 2023 - 2024!

Met dit mooie overzicht van inspirerende sprekers en uitstekende gastheren/-vrouwen kunnen we super trots terugkijken op 16 mooie bijeenkomsten, inclusief 4 exclusieve Premium Partner Avonden en 2 waardevolle Kennissessies van de BNB Academy, die we het afgelopen netwerkjaar met enorm veel plezier hebben mogen organiseren. Wat een geweldige samenwerkingen en wat hebben we genoten!

Nu maken we ons op voor een nieuwe reeks ontmoetingen met succesvolle ondernemers en interessante gastpresentaties, wederom op leuke en verrassende locaties. Op donderdag 21 september a.s. zijn onze Sponsoren, (Premium) Partners, Leden en natuurlijk ook nieuwe Sfeerproevers weer van harte welkom bij Business Netwerk Betuwe!

Wil jij ook graag ondernemers ontmoeten in een open en ongedwongen setting? Iedere 3e donderdag van de maand van 09:00 - 11:00 uur is er een bijeenkomst, waarbij er naast het netwerken ook tijd is voor een inspirerende en interessante gastpresentatie/rondleiding. Bovendien is er volop gelegenheid om bij te praten over alles wat je als ondernemer en/of ondernemende werknemer bezig houdt. Ontmoet branchegenoten en sales leads uit de regio Arnhem-Nijmegen tot vér daarbuiten. Wij starten seizoen 2023 - 2024 op een super leuke en dynamische locatie. Tot dan!

24 augustus 2023

Business Netwerk Betuwe