Onze nieuwe Partner geeft Een Veilig Gevoel!

spotlight-bnb

Onze nieuwe Partner geeft Een Veilig Gevoel!

Een hartelijk welkom voor Jeroen Koebrugge van Een Veilig Gevoel, dé beveiligingspartner van ondernemers!

Het goed beveiligen van de zaak is een must, maar voor veel ondernemers ook een last. Want hoe zorg je ervoor dat dit uitstekend geregeld is bij jou op de zaak? Een Veilig Gevoel is jouw gecertificeerde partner die de beveiliging compleet voor je regelt. Zodat jij, medewerkers en klanten zich altijd veilig kunnen voelen. Met bijvoorbeeld camera’s, alarm, toegangscontrole en een AED beveiligen ze jouw zaak op maat. Zij ontzorgen compleet en bieden o.a. beveiliging via een abonnement op veiligheid, zonder investering, met vaste lage kosten per maand.

Een Veilig Gevoel is marktleider in Nederland op het gebied van camerabeveiliging met beeldopslag in de cloud. Beelden kan je hierdoor 24/7 opvragen, waar je ook bent. Je kan deze zelfs met je telefoon bekijken via een handige app. Je hebt dus altijd toegang tot de beelden van jouw zaak. En een Veilig Gevoel monitort de beelden. Op deze manier heb je de zekerheid dat de beveiliging altijd optimaal werkt.

Een Veilig Gevoel vernieuwt, innoveert en ontwikkelt elke dag. Het is een dynamisch bedrijf van 50 gemotiveerde collega's waarin de persoonlijke benadering en actuele technologie hand in hand gaan.

Super Jeroen, dat jij zo enthousiast en vol vertrouwen voor Business Netwerk Betuwe hebt gekozen! Onze eerste kennismaking was dan ook buitengewoon leuk en hartelijk. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking en stellen jou dinsdag 16 mei graag aan onze netwerkers persoonlijk voor op de bijeenkomst bij het Nederlands Wijnbouwcentrum. Tot dan!

9 mei 2023

Business Netwerk Betuwe