ONTSNAP aan de waan van de dag. Kom netwerken bij Business Netwerk Betuwe!

spotlight-bnb

ONTSNAP aan de waan van de dag. Kom netwerken bij Business Netwerk Betuwe!

Op donderdag 22 februari 2024 is Business Netwerk Betuwe te gast bij de Koepelgevangenis Arnhem, een voormalige gevangenis die inmiddels is geregistreerd als rijksmonument en nu dient als evenementenlocatie. De indrukwekkende architectuur en de rijke geschiedenis maken deze locatie uniek en creëren een bijzondere sfeer.

Samen met Lotte Pillen (Sales Executive bij Q Hospitality Group) en Michelle van den Beld (Supervisor Reservations bij de Koepelgevangenis Arnhem) verwelkomen we de netwerkers met zoete broodjes en verschillende kleine lekkernijen bij de koffie/thee/fris in de grote Kas midden in de imposante Koepel.

Onder begeleiding van een oud-bewaker bezoeken we tijdens een rondleiding onder andere de oude luchtplaats, Kapel en gevangeniscellen. De oud-bewaker gaat ons vertellen hoe het dagelijkse leven er tussen de gevangenismuren uitzag en wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is.

Je bent dus op donderdag 22 februari van harte welkom om aan de waan van de dag te ONTSNAPPEN en met elkaar te netwerken bij Business Netwerk Betuwe. Wie sluit er bij ons aan en mogen wij verwelkomen?
Header 22 februari 2024

Business Netwerk Betuwe