Ondernemen in Coronatijd vraagt om veel creativiteit en lef!

spotlight-bnb

Ondernemen in Coronatijd vraagt om veel creativiteit en lef!

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf blijft draaien? En hoe zorg je ervoor dat je klaar bent voor betere tijden? Ondernemer Daan Oude Elferink reist de hele wereld over op zoek naar de mooiste verboden, verlaten en vervallen panden. Binnen maakt hij foto's van de schoonheid van het verval en deze worden als prachtige kunstwerken over de hele wereld via galeries en kunstbeurzen verkocht. Maar...in Coronatijd zijn er geen exposities en beurzen, dus hoe beleef en overleef je als succesvolle kunstenaar deze bizarre periode?

Business Netwerk Betuwe Ondernemen in Coronatijd

Op donderdag 24 juni ontvangt Tom Schilderman, general manager van Postillion Hotel Arnhem, de netwerkers van Business Netwerk Betuwe voor een interessante bijeenkomst met onze premium partner Daan Oude Elferink als gastspreker. Deze stoere ondernemer met een flinke dosis lef en creativiteit zal iedereen verrassen, boeien en inspireren!

Met dank aan Lodewijk Koster van Loko Cartoons, voor deze treffende cartoon. Óók een beeldende kunstenaar die ons netwerk rijk is en altijd met veel creativiteit onze cartoons verzorgt. Leuke cartoons met een knipoog én lef!

 

Business Netwerk Betuwe