Neem een voorbeeld aan onze gastheren John en Bob: Succesvol ondernemen doe je samen!

spotlight-bnb

Neem een voorbeeld aan onze gastheren John en Bob: Succesvol ondernemen doe je samen!

Maak op donderdag 16 september a.s. bij Business Netwerk Betuwe kennis met deze twee succesvolle ondernemers:

✔ Onze Mediasponsor voor Webdesign John Meijering is directeur/eigenaar van Emixion, een no-nonsens fullservice online marketing bureau met een team van gepassioneerde personen boordevol creativiteit, kennis en lef. Zij doen er alles aan om de wensen van de klant van de opdrachtgever op maat te vervullen, dus kies je voor je klanten, dan kies je voor Emixion!

✔ Bij onze Partner Bob Rutgers van PMC Invest ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een duurzaam bedrijfspand, een kantoorruimte of logistieke ruimte op maat in Nijmegen en omgeving. Maar PMC Invest is ook een vastgoedontwikkelaar en vastgoedinvesteerder die flexibel en praktisch te werk gaat, die meedenkt met zijn klant, die er op ingesteld is om verbindingen te leggen en meegroeit met de markt. Als je bij PMC Invest huurt, kun je een fijne werkplek en veel werkplezier verwachten.

7 september 2021

Dank aan onze netwerkpartner Lodewijk Koster van Loko Cartoons, cartoons met een knipoog, die speciaal voor onze bijeenkomst een leuke 'karikatoon' van John en Bob maakte!

 

Business Netwerk Betuwe