Met veel plezier presenteren wij TOT Team Ontwikkel Trajecten als nieuwe partner van Business Netwerk Betuwe!

spotlight-bnb

Met veel plezier presenteren wij TOT Team Ontwikkel Trajecten als nieuwe partner van Business Netwerk Betuwe!

Van harte welkom Leonieke Papendorp (Partner/Eigenaar van TOT) en Johan Janssen (Facilitator & Coach bij TOT). Wat leuk, dat jullie zo enthousiast zijn aangesloten na de eerste kennismaking met Business Netwerk Betuwe in februari bij Postillion Hotels Arnhem.

TOT staat voor Team Ontwikkel Trajecten, zij helpen de volle potentie uit teams en jezelf te halen. Dit kan gaan over uitdagingen in de samenwerking, aansturing in de organisatie, identiteit en besluitvormingstechnieken. Door inzicht te creëren ontdekken ze wat er van invloed is op de samenwerking, leren patronen te herkennen en waar nodig succesvol te veranderen. Met hun kennis kunnen ze door middel van sterke voorbeelden en relevante theorieën teams optimaal gebruik laten maken van de verschillende talenten. TOT begeleidt teams, MT's, DT's en OR's naar de door hen geformuleerde doelstellingen. Ze brengen de teams (soms letterlijk) in beweging door inspirerende werkvormen en laten ze anders kijken én ervaren. Hun motto luidt: ''Sterke teams winnen, daar geloven wij al jaren in".

Bij Business Netwerk Betuwe zijn we ook een sterk team dat netwerkers altijd met veel passie en toewijding verbindt. Leuk om te zien dat we daarin naar hetzelfde streven en beiden toewerken naar mooie samenwerkingen! TOT volgende week donderdag op onze bijeenkomst bij YveY Nijmegen, dan stellen wij jullie graag persoonlijk aan alle netwerkers voor. Op naar een succesvolle samenwerking!

8 maart 2023

Business Netwerk Betuwe