Met trots presenteren wij onze nieuwe Premium Partner Vue Cinemas NL!

spotlight-bnb

Met trots presenteren wij onze nieuwe Premium Partner Vue Cinemas NL!

Een hartelijk welkom voor Marcello Grosso (Head of Sales) en Remco Singeling (Theatermanager) bij Business Netwerk Betuwe!
Vue Cinemas NL is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en één van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment. Verdeeld over 10 landen heeft Vue 209 bioscopen, 1859 schermen en 8500 werknemers en is daarmee de grootste bioscoopketen in Europa. De bioscopen zijn bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, digitale presentaties, conferenties, (film)evenementen en workshops. Vue Cinemas organiseert regelmatig bijzondere avonden en speciale acties voor verschillende doelgroepen. Gedurende het jaar 2020 heeft er een grootschalige verbouwing plaatsgevonden bij Vue Nijmegen Walstraat. Het aantal zalen is uitgebreid van 3 naar maar liefst 8 zalen! De foyer van Vue Nijmegen Walstraat is groots opgezet met een ruim assortiment aan dranken en snacks. Tevens is er de mogelijkheid om onder het genot van een heerlijk drankje plaats te nemen aan de Preview Bar. In alle zalen maken ze gebruik van de beste technieken voor beeld en geluid, zoals laserprojectie, 3D en Dolby Atmos! Vue Arnhem is een begrip in de regio Arnhem. Met haar karakteristieke uiterlijk wordt Vue Arnhem door vele Arnhemmers ‘de Blikken bioscoop’ genoemd. Na afloop van de film kun je aan de bar onder het genot van een drankje napraten over de geweldige filmbeleving. Alle zalen van Vue Nijmegen Walstraat en Vue Arnhem zijn volledig voorzien van comfortabele deluxe stoelen. De brede en luxe leren stoelen zijn elektrisch verstelbaar tot bijna ligstand, inclusief voetensteun en tafeltje. Vue Cinemas staat garant voor een filmervaring die je niet snel zal vergeten!

10 juni 2022

Wat geweldig leuk dat Marcello en Remco zo enthousiast als Premium Partner bij onze club zijn aangesloten. Wij hebben ondertussen al enorm genoten van Vue Cinemas gastvrijheid en geweldige filmbeleving. Graag ontvangen wij Vue binnenkort met dezelfde hartelijkheid op onze bijeenkomsten en hebben alle vertrouwen in een fijne samenwerking!

Business Netwerk Betuwe