Met Business Netwerk Betuwe verleg je je grenzen!

spotlight-bnb

Met Business Netwerk Betuwe verleg je je grenzen!

Over precies 2 weken is het zo ver, dan zijn de Premium Partners van Business Netwerk Betuwe vanaf 18.30 uur te gast bij onze Hoofdsponsor Avodesch te Wijchen! Gastheer Mark in den Bosch, sales en marketing manager bij Avodesch, heet de Premiums van harte welkom op de nieuwe locatie in Wijchen.

Avodesch 'Alles voor de schoonmaak!' is al meer dan 21 jaar dé totaalleverancier van schoonmaak- en hygiëne producten voor professionele gebruikers en onderscheidt zich door gedegen vakkennis, uitstekende service en houdt professionals op de hoogte door trainingen en instructieprogramma's te organiseren. Het bedrijfsrestaurant van Avodesch zal op 5 oktober speciaal voor de Premium Partners van ons netwerk worden omgetoverd tot een unieke locatie in Midden-Oosterse sferen.

21 september 2022

Partner Qasioun verzorgt met ruim 25 jaar ervaring in het maken van traditionele Arabische gerechten en ruim 10 jaar ervaring in het serveren van deze gerechten met cateringen en buffetten op deze avond een walking dinner voor de Premium Partners. Zaid Bakdounes en Anas Baqdounes van Qasioun bieden met een combinatie van Arabische specerijen, muziek, cultuur en aanvullende elegantie een sfeervolle en smakelijke avond. De gerechten worden op traditionele wijze geserveerd, wat een perfecte combinatie vormt met hun uitstraling. Dit zal een bijzondere beleving voor onze gasten worden!

Premium Partner Danny van Leersum van Wijnhandel Halve Morgen verzorgt een heerlijk glaasje bubbels als welkom en een uitnodigende wijnproeverij voor de liefhebbers. Zo kunnen wij kennis maken met zijn mooie wijnen. Kortom, dat wordt proeven en genieten!

Wil jij ook graag als Premium Partner bij Business Netwerk Betuwe aansluiten en deze waardevolle bijeenkomsten bijwonen? 

Business Netwerk Betuwe