Mensen blijven onvervangbaar!

spotlight-bnb

Mensen blijven onvervangbaar!

In een wereld waarin technologie een steeds belangrijkere rol speelt, rijst de vraag hoe wij als mensen onszelf moeten ontwikkelen om relevant te blijven. Gelukkig is dat niet zo moeilijk. Er is namelijk een belangrijk terrein waarin ons menselijk brein mijlenver voor ligt op zelfs de meest krachtige computer. En dat terrein is: CREATIVITEIT.
En daar zit meteen de uitdaging......want naarmate we ouder worden, verliezen de meesten van ons steeds meer van die creativiteit. Als je de creativiteit van een gemiddeld kind vergelijkt met die van de gemiddelde volwassene, zie je een enorm verschil. Je zou kunnen zeggen dat onze creatieve spieren steeds minder sterk worden. Het goede nieuws is echter: creatieve spieren kun je ook trainen! Net zoals je je fysieke spieren sterker maakt door ze te oefenen, kun je ook je creatieve 'spieren' trainen.

14 april 2022

Op 21 april a.s. laat Stefan Renkema MSc, hoofddocent Sales & Marketing bij de HAN, de netwerkers van Business Netwerk Betuwe ervaren dat het menselijk brein unieke dingen kan bedenken, veel meer dan je je in eerste instantie kunt voorstellen. Wil jij ook graag weten waar jouw 'creatieve breinknop' zit en hoe je deze aan kunt zetten? Wij zien jullie dan graag op ons netwerkevent bij de HAN University of Applied Sciences in Arnhem (Ruitenberglaan 31). Onze netwerkpartner Lodewijk Koster van Loko Cartoons heeft hiervoor ter illustratie weer een erg leuke cartoon gemaakt.

Business Netwerk Betuwe