Onze gastspreker van donderdag 16 juni bij Hotel Haarhuis is de ambassadeur van restaurant LOCALS @Hotel Haarhuis en dé groentechef van Nederland. Niven Kunz is een Nederlandse chef-kok die eerder in twee verschillende restaurants een Michelinster toegekend kreeg en nu voor zijn restaurant Triptyque onderscheiden is met een duurzame Michelin erkenning. De groene ster van Michelin past helemaal bij wat hij doet en wat hij wil uitstralen. Niven heeft verschillende kookboeken geschreven en staat voor het 80/20 principe (groenten versus vlees/vis). In zijn keuken gaan groenten altijd voor. In een korte presentatie vertelt Niven in The Storage van het hotel over zijn kennis en passie voor groenten. Deze zijn voortgevloeid naar LOCALS en dit proef je terug in de smaakvolle gerechten. In de keuken van LOCALS worden, samen met chef-kok Frank Bregman en zijn team, unieke gerechten van kwalitatief hoog niveau bereid. Hotel Haarhuis (lid van WorldHotels) is bovendien het eerste hotel in Nederland met een eigen Vertical Farm, een unieke manier van het kweken van eigen groenten en kruiden.
We kijken ernaar uit om morgen, samen met gastheer Wouter Koorevaar en de netwerkers, The House of Heritage bij Business Netwerk Betuwe te beleven. De bijeenkomst sluiten we geheel in zomerse vakantiesferen af op het dakterras BLOU Rooftop bar. Ben jij er ook bij?