Maak kennis met onze nieuwe Premium Partner!

spotlight-bnb

Maak kennis met onze nieuwe Premium Partner!

Een hartelijk en warm welkom voor Roel Kop van Kop Advocaten, dé arbeidsrecht advocaat in Nijmegen!

Eerlijk is eerlijk: een advocaat heb je liever niet nodig. Toch ontkom je er soms niet aan, of je nu werkgever of werknemer bent. Waar gewerkt wordt, is sprake van ontslag, reorganisaties, conflicten, onderhandelingen en ziekte. En als je dan toch met zo’n kwestie te maken krijgt, dan zijn een goed advies en deskundige begeleiding wel zo prettig.

De aanpak van Kop Advocaten bestaat uit een ingredienten-mix van professionaliteit, gedrevenheid en kennis aan de ene kant; persoonlijke benadering, een knipoog en een snufje humor aan de andere kant.

Een advocaat luistert vaak goed omdat het moet. Bij Kop Advocaten doen ze dat anders: ze luisteren met oprechte aandacht, omdat ze dat belangrijk vinden. Ze zijn zeer betrokken bij hun cliënten en zorgen ervoor dat jij je écht gehoord voelt. Persoonlijk, informeel, laagdrempelig: dat is precies wat je van Kop Advocaten kunt verwachten.

Wat Kop Advocaten ook anders maakt, is hun specialisatie in arbeidsrecht Nijmegen. Het geeft ze energie om werknemers uit de brand te helpen en werkgevers bij te staan. Dat doen ze met een flinke dosis lef, actuele kennis en ervaring.
Kop doet het net even anders!

Persoonlijk, informeel en laagdrempelig is ook precies wat je van Business Netwerk Betuwe kunt verwachten, Roel! Onze eerste kennismakingslunch was een erg leuke start van een mooie, nieuwe samenwerking. Het is super om je bij de club te hebben. Tot 19 oktober, dan stellen we je graag persoonlijk aan iedereen voor!
11 oktober 2023

Business Netwerk Betuwe