Maak kennis met onze nieuwe Partner!

spotlight-bnb

Maak kennis met onze nieuwe Partner!

Met veel plezier heten wij Julian Bos, bedrijfsleider bij Boscafé De Zweef, van harte welkom bij Business Netwerk Betuwe.

Omgeven door bos, maar toch met een kilometers ver uitzicht over het zweefvliegveld van de Nijmeegse Aeroclub, is Boscafé de Zweef een unieke locatie voor een heerlijke lunch, borrel of (zakelijke) partij. Bovendien is het naast lunchen en vieren ook de perfecte start en finish voor een wandel - of mountainbike rondje. Maar Boscafé de Zweef, dé groene hotspot van Nijmegen, heeft nog meer te bieden. Wat dacht je van een potje jeu de boules? Of vlieg zelf mee bij de Nijmeegse Aeroclub om vervolgens op het mooie terras neer te ploffen voor een lekker hapje en een drankje. Kortom, Boscafé de Zweef is met de stretchtent, de borreltuin, het café en het nieuwe balkon de ideale locatie voor feesten, verjaardagen, promoties en evenementen.

Super Julian, dat jullie ook zo enthousiast bij de club zijn aangesloten. Onze mooie samenwerking kent nu al een vliegende start. Wij kijken ernaar uit om je zeer binnenkort persoonlijk aan iedereen te mogen voorstellen, tot 21 december a.s.!
5 december 2023

Business Netwerk Betuwe