Leuk! Precies wat jij nodig hebt als ondernemer!

spotlight-bnb

Leuk! Precies wat jij nodig hebt als ondernemer!

Na de geslaagde online meeting in februari biedt Business Netwerk Betuwe, in samenwerking met Loko Cartoons, de mogelijkheid om op donderdag 25 maart elkaar weer digitaal te ontmoeten! Gastheer Lodewijk Koster (cartoonist) ontvangt ons in de speciaal voor Business Netwerk Betuwe ingerichte digitale Loko meetingroom met een aparte Loko presentatieruimte voor de gastpresentatie.

Hiermee is het ons wederom gelukt, met dank aan UniPartners Nijmegen voor de technische ondersteuning, om de netwerkers in deze lastige tijd op creatieve wijze een mooi programma aan te bieden. Een evenement middels een platform dat ons in staat stelt om elkaar in een virtuele wereld te ontmoeten op vergelijkbare wijze als tijdens onze fysieke bijeenkomsten, namelijk met de vrije keuze om in de Loko meetingroom in kleine groepjes aan spreektafels met de aanwezigen te netwerken en de mogelijkheid om een gastpresentatie bij te wonen.

bnb-loko-ondernemers

Onze gastspreker Marleen Bekker handelt in humor, als (online) workshopgever, podiumcoach voor ondernemers en dagaanjager op grote events. Zij leert ons deze ochtend hoe je humor kunt inzetten als ondernemer. In je posts op sociale media en om het werkende leven licht te houden. Humor verlicht, verbindt en valt op!

Business Netwerk Betuwe