Kom proeven, genieten en beleven bij Business Netwerk Betuwe! Wine not? 🍷

spotlight-bnb

Kom proeven, genieten en beleven bij Business Netwerk Betuwe! Wine not? 🍷

Op dinsdag 16 mei a.s. (bij wijze van uitzondering vanwege Hemelvaart) zijn we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij het Nederlands Wijnbouwcentrum, gelegen in de prachtige wijngaard omgeving van wijndorp Groesbeek. Het is een sociaal, ecologisch en economisch duurzaam centrum dat zich richt op biologische wijnbouw, wijnproductie, wijnanalyse, wijnopleidingen, wijnhandel en wijnbeleving. Het centrum leent zich daarbij ook uitstekend voor leuke, sportieve en/of culinaire familie- en bedrijfsuitjes. Dit alles in een professionele omgeving, waar bovendien ruimte wordt geboden aan mensen die, om welke reden dan ook, net wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen.

Gastvrouw Sheila Evers, commercieel manager bij het Nederlands Wijnbouwcentrum, heet ons van harte welkom om deze ochtend open en ongedwongen met elkaar te netwerken op dé uitgelezen plek waar alles op het gebied van wijn en wijnbeleving samenkomt en biedt ons tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding in de wijngaard en moderne wijnkelder, om inzicht te krijgen in het proces van en rondom de wijnproductie.

Je bent dus op dinsdag 16 mei a.s. van harte welkom om aangenaam te komen netwerken en te genieten van de prachtige ambiance van het gebouw en terras, met uitzicht op de wijngaard. Wie sluit er bij ons aan en mag ik dan verwelkomen?

2 mei 2023

Business Netwerk Betuwe