Kom échte gastvrijheid proeven!

spotlight-bnb

Kom échte gastvrijheid proeven!

Op donderdag 16 maart a.s. zijn we te gast in Het Goffertstadion bij YveY Nijmegen, hospitality partner van N.E.C. Nijmegen. N.E.C. is een voetbalclub met een rijke historie en een brede aantrekkingskracht binnen de regio. Gastvrouw Leonie Roodhardt, Salesmanager Nijmegen, verwelkomt de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de voorzitterslounge en laat ze graag kennismaken met de ultieme gastvrijheid van YveY.

YveY, Masters in Hospitality, biedt full service hospitality outsourcing voor sport- of evenementenlocaties. Zo kunnen ze met hun kennis, ervaring en tikkeltje eigenwijsheid, de beste service in hospitality bieden. Het uitgangspunt is dan ook altijd te voldoen aan alle uiteenlopende wensen, van high-end met kaviaar en oesters tot bier en bitterballen. Dankzij de jarenlange en ruime ervaring met het organiseren van events voor diverse doelgroepen en bedrijven, zorgt YveY ervoor dat de verwachtingen waargemaakt worden.

De interessante gastpresentatie van deze netwerkochtend 'Zou jij klant van jezelf willen zijn?' zal worden verzorgd door Jean-Marc van Grondelle, trainer en coach met een passie voor hospitality. We sluiten de bijeenkomst rond 11:00 uur af met een korte rondleiding door de fanzone van N.E.C. (waaronder NEC Supportershome De Schup). Dit wil en mag je niet missen, dus meld je snel aan via de website van Business Netwerk Betuwe!

9 maart 2023

Business Netwerk Betuwe