Kennissessie | Creatieve denktechnieken. Ben je er ook graag bij? Meld je dan nu aan! ๐Ÿ“Œ

spotlight-bnb

Kennissessie | Creatieve denktechnieken. Ben je er ook graag bij? Meld je dan nu aan! ๐Ÿ“Œ

Graag nodigen wij jou uit om op woensdag 24 mei van 19:30 - 21:30 uur bij onze mediasponsor Emixion, gastheer van de Business Netwerk Betuwe Academy, deel te nemen aan de Kennissessie | Creatieve denktechnieken van Stefan Renkema! De kennissessie is een mooi verlengstuk op allerlei scenario's die iedereen tegenkomt als ondernemer en netwerker, de kennis en toepasbaarheid geldt dus voor iedereen!

Waarom mag je deze kennissessie niet missen?

Na het volgen van deze kennissessie beheers je een aantal technieken die je kunt toepassen in gesprekken met klanten, collega’s en andere relaties. Door anders te denken, kom je vaker met voorstellen waar anderen zelf nog niet aan hadden gedacht. Hiermee val je positief op, heb je meer plezier in je werk en voeg je meer waarde toe voor de mensen waarmee je dagelijks werkt. En dat levert uiteindelijk betere (commerciële) resultaten op!

We kijken er enorm naar uit om jou bij onze Academy te mogen ontvangen. Business Netwerk Betuwe, hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer! Meld je aan voor deze interessante kennissessie die direct toepasbaar is in je dagelijkse werkzaamheden.

10 mei 2023

Business Netwerk Betuwe