Innovatie, samenwerking en verduurzaming komen samen, laat je inspireren! ๐Ÿค—

spotlight-bnb

Innovatie, samenwerking en verduurzaming komen samen, laat je inspireren! ๐Ÿค—

Volgende week donderdag ontvangen onze gastheer Daan Labro (mede-eigenaar/directeur) en zijn enthousiaste team van Duurzaam XL, dé expert op het gebied van totale verduurzaming, de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in hun nieuwe pand langs de A15 in Oosterhout.

DuurzaamXL streeft naar een groenere, duurzamere toekomst voor iedereen, en dat begint bij het bieden van ongeëvenaarde kwaliteit in alles wat ze doen. Alle zorgen worden uit handen genomen als het gaat om het aanbieden van complete duurzaamheidsoplossingen voor particulieren en bedrijven. Je wordt stap voor stap meegenomen in een optimale klantreis, van investering tot subsidies, met persoonlijke begeleiding en advies. Hierin zijn ze onderscheidend. De klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat zij de specifieke behoeften begrijpen en de best mogelijke oplossingen (op maat) kunnen bieden. Omdat de financiële aspecten kunnen worden verzorgd door een eigen vertrouwde financiële adviseur of door een financieel adviseur van DuurzaamXL, weet je zeker dat je ook op dat vlak de beste keuze maakt.

De gastpresentatie Hoe bouw je aan duurzame relaties? zal deze ochtend worden verzorgd door Thomas Bouwels (Manager Business Clients bij Abn Amro Bank N.V.) en aansluitend is er nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een korte rondleiding door het nieuwe pand. Het is een inspirerende plek waar innovatie, samenwerking en verduurzaming samenkomen.

Wij kijken uit naar een mooie bijeenkomst! ๐Ÿ˜Ž
14-3

Business Netwerk Betuwe