In de wolken met de cloud?

spotlight-bnb

In de wolken met de cloud?

Na onze geslaagde online meeting in maart biedt Business Netwerk Betuwe, in samenwerking met Beacon-ICT, de mogelijkheid om op donderdag 29 april elkaar weer digitaal te ontmoeten!

Gastheer Chris Perk ontvangt ons in de speciaal door UniPartners Nijmegen ingerichte digitale Beacon meetingroom met aparte presentatieruimte voor de gastpresentatie. Zo kunnen wij elkaar ontmoeten in een virtuele wereld op vergelijkbare wijze als tijdens onze fysieke bijeenkomsten, namelijk met de vrije keuze om in de Beacon meetingroom in kleine groepjes aan spreektafels met de aanwezigen te netwerken en de mogelijkheid om een gastpresentatie bij te wonen.

in-de-wolken

Onze gastspreker Kees van der Borst is directeur van MachCloud, een gecertificeerde leverancier van telecommunicatiediensten en Microsoft Certified Partner met 20 jaar ervaring in telecommunicatie en cloudservices. In de gastpresentatie zal Kees belichten wat ondernemers zoal bezig houdt en waarvan ze wakker liggen. Hoe kan de inzet van ICT middelen ervoor zorgen dat ze niet meer wakker hoeven te liggen en dus in de wolken raken? Wat is die cloud nou eigenlijk precies en wat kun je er allemaal mee? In de presentatie zal ons duidelijk worden uitgelegd hoe je goed kunt thuiswerken (hybride werken) met de cloud.

Tot donderdag 29 april!

Business Netwerk Betuwe