'Iedereen moet blijven dromen. Zo groot als je maar kan.'

spotlight-bnb

'Iedereen moet blijven dromen. Zo groot als je maar kan.'

Wij zijn enorm verheugd om samen met gastvrouw Anita Friebel van WerkBedrijf Rijk van Nijmegen op 17 maart a.s. Eva Eikhout als gastspreker te mogen ontvangen bij Business Netwerk Betuwe!

7 maart 2022

Eva Eikhout wordt in 1996 geboren in Nijmegen met een grotendeelse afwezigheid van armen en benen. Ze is opgegroeid in Groesbeek bij haar ouders en twee zusjes. Na het behalen van haar HAVO diploma gaat ze Communication & Multi Media Design studeren in Arnhem en doet ze haar afstudeerstage bij de Efteling. Direct daarna start zij haar eigen communicatiebureau en wordt nog geen half jaar later aangenomen bij de BNNVARA Academy als presentator bij AcademyTV. Na een leerzaam jaar bij de Academy mag ze doorstromen naar YUNG DWDD, de jongerenrubriek van De Wereld Draait Door. Hier maakte ze al in de eerste week een raak item over het persoonsgebonden budget (PGB) waarmee ze in december 2019 de Viva400 publieksprijs wint.

Inmiddels heeft Eva de YouTube series Weet Wat Je Date (2020) en Eva en de Eva’s (2021) op haar naam staan en maakt ze samen met Wilfred Genee de podcast ONBEPERKT. Naast haar televisie optredens is ze ook vaak te zien als dagvoorzitter, moderator en motivational speaker. Zo deed ze in 2016 op 20 jarige leeftijd al een TedXTalk. Eva weet met haar werk als programmamaker en presentator maatschappelijke kwesties op een humoristische manier aan het licht te brengen. Daarnaast weet ze ook met haar lezingen mensen te inspireren door te vertellen over de hindernissen die zij doorstaat wegens haar lichamelijke beperking in combinatie met rake zelfspot.

Wij kijken uit naar de 17e en laten ons dan graag inspireren door Eva! Ben jij er ook bij?

Business Netwerk Betuwe