Hoe eenvoudig werkt een Bitcoin betaling nu eigenlijk in de praktijk?

spotlight-bnb

Hoe eenvoudig werkt een Bitcoin betaling nu eigenlijk in de praktijk?

BTC Direct brengt ons de wereld van Bitcoin graag dichtbij. Dát en nog veel meer gaan we donderdag 15 september ervaren bij BRASS., dé hotspot van Nijmegen! Gastheer Michiel Brunet de Rochebrune, accountmanager Private Trading, verwelkomt op deze waanzinnig mooie locatie aan de Oosterhoutse Plas de netwerkers van Business Netwerk Betuwe met een heerlijk ontbijtbuffet.

12 september 2022

Naast het netwerken is er ook tijd voor een korte interactieve gastpresentatie van onze gastspreker Patrick van der Meijde, oprichter van BitKassa en voorzitter van de Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland. Hij zal de aanwezigen uitleggen wat Bitcoin voor hem zo uniek maakt en waarom het volgens hem veel meer is dan een middel om mee te speculeren. Netwerkpartner Lodewijk Koster van Loko Cartoons heeft voor ons in dit kader weer een leuke cartoon met een knipoog getekend, waarvoor onze enorme dank!

Cryptocurrency, cryptogram, crypto, cryptisch. Vind jij cryptocurrency nog steeds zo cryptisch? Kom dan 15 september naar Business Netwerk Betuwe bij BRASS. Nijmegen!

Business Netwerk Betuwe