Hoe bouw je aan duurzame relaties?

spotlight-bnb

Hoe bouw je aan duurzame relaties?

Op donderdag 21 maart 2024 is Business Netwerk Betuwe te gast bij DuurzaamXL, dé expert op het gebied van totale verduurzaming. Samen met gastheer Daan Labro (mede-eigenaar/directeur) en zijn enthousiaste team verwelkomen we de netwerkers in het nieuwe pand langs de A15 in Oosterhout waar innovatie, samenwerking en verduurzaming samenkomen. De netwerkochtend zal plaatsvinden in het Grand Café met uitzicht op het schitterende dakterras onder het genot van goede koffie/thee/fruitwater en heerlijke diverse patisserie.

De gastpresentatie 'Hoe bouw je aan duurzame relaties?' zal deze keer worden verzorgd door Thomas Bouwels, Manager Business Clients bij Abn Amro Bank N.V..

Het onderhouden van een duurzame relatie met klanten en zakelijke partners helpt jouw bedrijf zich te onderscheiden van concurrenten. In deze dynamische markt is het belangrijk om je daar heel bewust van te zijn. Niets werkt namelijk zo goed als klanten die euforisch zijn over jou, jouw producten of diensten. Deze klanten zijn als het ware ambassadeurs van jouw organisatie en dat wil je natuurlijk stimuleren. Thomas geeft de netwerkers deze ochtend concrete tips hoe je hier stap voor stap aan bouwt.

Aan het einde van de bijeenkomst, rond 11:00 uur, is er ook nog de gelegenheid om deel te nemen aan een korte rondleiding om kennis te maken met alle facetten van DuuzaamXL.

Je bent dus op donderdag 21 maart van harte welkom om duurzame relaties op te bouwen bij Business Netwerk Betuwe, hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer in de omgeving Arnhem-Nijmegen tot vér daarbuiten. Wie sluit er bij ons aan en mogen wij verwelkomen?
8-3

Business Netwerk Betuwe