'Het geheime ingrediënt uit de Betuwe achter producten waar miljoenen consumenten elke dag van genieten!'

spotlight-bnb

'Het geheime ingrediënt uit de Betuwe achter producten waar miljoenen consumenten elke dag van genieten!'

Samen met de burgemeester van de Gemeente Overbetuwe Patricia Hoytink-Roubos en Fabian Miceli, accountmanager bedrijven, ontvangen wij op 19 mei a.s. Rignald Span, managing director van EyeQuestion Software uit Elst, als gastspreker bij Business Netwerk Betuwe. We zijn te gast in de mooie grote raadzaal van het nieuwe gemeentehuis aan de Dorpsstraat 67 te Elst.
Rignald begon zijn carrière als Business Analist en Software Ontwikkelaar en deed veel ervaring op met zakelijke internetapplicaties. Met deze kennis startte hij in 2001 samen met Gerben Ernst het bedrijf EyeQuestion Software en bracht kort daarna de eerste internetoplossing voor Sensorisch- en Consumentenonderzoek op de markt. Op dit moment is EyeQuestion als marktleider een cruciaal onderdeel in het productonderzoek van vele internationale bedrijven.

12 mei 2022

Wanneer je je voorraadkast opent, is er een grote kans dat er producten in je kast aanwezig zijn die ergens gedurende het productieproces in aanraking zijn gekomen met software uit de Betuwe. Elke seconde namelijk, vertrouwen talloze consumenten op de klanten van EyeQuestion om hun leven gezonder, veiliger, smakelijker of gewoon een beetje beter te maken via de producten die zij leveren. EyeQuestion helpt haar klanten daarbij. De software wordt door zowel grote internationale bedrijven als Nestlé en Pepsico, maar ook binnen typisch Nederlandse branches zoals de fruitteelt in de Betuwe, gebruikt bij het onderzoek naar productperceptie: het onderzoek naar de manier hoe consumenten een product via de menselijke zintuigen ervaren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de smaak van een product. Beschouw EyeQuestion als het geheime ingrediënt achter zeer veel consumptiegoederen. Dit alles vanuit de locatie in Elst. Met meer dan 1,5 miljoen tests per jaar helpt de software de klanten te bepalen of hun productinnovaties marktconform zijn. Dankzij succesvolle productlanceringen kunnen velen van de grootste internationale merken wereldwijd sneller en slimmer innoveren. Hun producten zijn de echte sterren van de show, waar miljoenen consumenten elke dag weer van genieten.
Wij kijken uit naar de 19e en laten ons graag inspireren door Rignald! Ben jij er ook bij?

Business Netwerk Betuwe