Een hartelijk welkom voor onze nieuwe partner PMC Invest!

spotlight-bnb

Een hartelijk welkom voor onze nieuwe partner PMC Invest!

Graag presenteren wij onze nieuw aangesloten partner Bob Rutgers van PMC Invest, hét adres voor bedrijfspanden in de regio Nijmegen en omgeving. Bij PMC Invest ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een duurzaam bedrijfspand, een kantoorruimte of logistieke ruimte op maat in Nijmegen en omgeving.

Maar PMC Invest is ook een vastgoedontwikkelaar en vastgoedinvesteerder die flexibel en praktisch te werk gaat, die meedenkt met zijn klant, die er op ingesteld is om verbindingen te leggen en meegroeit met de markt. Dit alles met een enorme gedrevenheid om te slagen, een persoonlijke benadering en veel betrokkenheid en affiniteit met het vak.

Als je bij PMC Invest huurt, kun je een fijne werkplek en veel werkplezier verwachten. Bij PMC Invest vinden ze het zeer belangrijk dat relaties in een kantoor- en bedrijfsruimte werken waarbij zij zich prettig voelen. Steeds meer studies tonen aan dat werken op een fijne plek de productiviteit, inspiratie en creativiteit van de werknemers bevordert. Bij Business Netwerk Betuwe, hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer, organiseren we inspirerende netwerkbijeenkomsten die productieve samenwerkingen en creativiteit bevorderen. Dat is dus een mooie match!

Nogmaals van harte welkom Bob, wij zien je graag op onze eerstvolgende bijeenkomst van donderdag 16 september a.s. en kijken uit naar een fijne samenwerking!

Business Netwerk Betuwe