GENIETEN. ETEN. DRINKEN. SCHUILEN. HEERLIJK. DAT IS BYWILLEM!

spotlight-bnb

GENIETEN. ETEN. DRINKEN. SCHUILEN. HEERLIJK. DAT IS BYWILLEM!

Over een kleine 4 weken is het zo ver, dan mogen we met de Premium Partners van Business Netwerk Betuwe ongedwongen genieten van een sfeervolle avond aan boord van het authentieke horecaschip ByWillem, een unieke waterlocatie met uitzicht op de Nederrijn!

Of je nu wandelend, met de fiets/auto of boot komt, hier kun je neerploffen en gegarandeerd opladen! Waar je ook zit, op het schip word je ondergedompeld in de unieke ByWillem gastvrijheid, een sfeervolle inrichting en een robuuste kaart, geïnspireerd door trends en het aanbod van lokale leveranciers. Tevens is ByWillem bij uitstek de plek om een relaxed dans/lounge/jubileum/verjaardag/bruiloft of zakelijk feestje te geven. Kortom, een bijzondere locatie aan het water voor ieder event! Aan de eigen aanlegsteiger zijn pleziervaartuigen natuurlijk ook van harte welkom.

Op woensdag 10 januari gooien we de trossen los en luiden we met de Premiums het jaar 2024 gezellig en smakelijk in bij ByWillem. Samen met onze gastheer Pascal Nijboer kijken wij uit naar een fantastische avond!
15 december 2023

Business Netwerk Betuwe