Ga jij ook voor betere (commerciรซle) resultaten? ๐Ÿ“Š๐Ÿš€ Join onze Business Netwerk Betuwe Academy! ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐ŸŽ“

spotlight-bnb

Ga jij ook voor betere (commerciรซle) resultaten? ๐Ÿ“Š๐Ÿš€ Join onze Business Netwerk Betuwe Academy! ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐ŸŽ“

In vervolg op de zeer succesvolle presentaties bij de Business Netwerk Betuwe maandbijeenkomsten van gastspreker Stefan Renkema MSc en de daaruit voortgekomen behoefte aan kennissessies bij de netwerkers, zijn wij in 2022 gestart met onze Business Netwerk Betuwe Academy.

๐—ž๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ | ๐—–๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป

Je persoonlijke creativiteit is een belangrijk onderdeel van je onderscheidend vermogen aan tafel bij klanten. Het is misschien wel dé belangrijkste skill voor commerciële professionals en organisaties in het algemeen. Tegelijkertijd is creatief denken voor veel mensen een uitdaging. De manier waarop ons brein werkt, maakt het lastig om je los te maken van vaste patronen. Het zorgt ervoor dat we snel kiezen voor dát wat we al kennen.

In deze kennissessie leert Stefan Renkema hoe je deze vaste patronen loslaat en jouw bewuste en onbewuste creatieve brein activeert. Met behulp van inzichten uit de wereld van Design Thinking ga je in deze kennissessie actief aan de slag met een viertal technieken waarmee je snel nieuwe ideeën genereert. Én, je leert ook een techniek waarmee je vervolgens de meest kansrijke ideeën kunt waarderen en selecteren. Zoals we inmiddels van Stefan gewend zijn gebruikt hij hierbij veel inspirerende voorbeelden.

Waarom mag je deze kennissessie niet missen?
Na het volgen van deze kennissessie beheers je een aantal technieken die je kunt toepassen in gesprekken met klanten, collega’s en andere relaties. Door anders te denken, kom je vaker met voorstellen waar anderen zelf nog niet aan hadden gedacht. Hiermee val je positief op, heb je meer plezier in je werk en voeg je meer waarde toe voor de mensen waarmee je dagelijks werkt. En dat levert uiteindelijk betere (commerciële) resultaten op!  ๐Ÿ“ˆ

Zie de aanmeldlink en meer informatie over de kennissessie! ๐Ÿ“Œ

17 mei 2023

Business Netwerk Betuwe