Factris, de nieuwe Premium Partner van Business Netwerk Betuwe!

spotlight-bnb

Factris, de nieuwe Premium Partner van Business Netwerk Betuwe!

Wij heten Kadem Sahli (Salesmanager Benelux bij Factris) van harte welkom bij dé businessclub voor de succesvolle ondernemer! Na een leuke en spontane kennismaking was zijn keuze snel gemaakt. Wij stellen daarom graag onze nieuwe Premium Partner aan de netwerkers voor.

Factris is op een missie om het mkb te versterken met financiële technologie en persoonlijke begeleiding. Factoring is een steeds populairder wordende alternatieve manier van financiering voor ondernemers. Maar de hamvraag is natuurlijk, wat is nu factoring en hoe werkt het dan precies? Simpel gezegd, is factoring dé manier om op korte termijn geld te ontvangen voor uitgevoerd werk waarvan de verstuurde factuur nog niet is betaald. Op deze manier hoef je als ondernemer niet langer rekening te houden met de betalingstermijn en heb je binnen 24 uur de beschikking over het desbetreffende bedrag. Daarbij staat Factris voor een aantal uitgangspunten, namelijk: toegankelijker, helpen beter ondernemen, het creëren van technologie waardoor het onmogelijke mogelijk wordt, ja zeggen wanneer anderen al nee hebben gezegd, financieringsmogelijkheden creëren voor het mkb en lokale aanwezigheid.

Op persoonlijke wijze zakenrelaties verder helpen en voor elkaar klaarstaan, een mooie overlapping met Business Netwerk Betuwe, want dat is exact waar wij ook voor staan! Super, wij hopen dat Kadem zich welkom en thuis zal voelen bij Business Netwerk Betuwe. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

14 februari 2023 (1)

Business Netwerk Betuwe