Er is weer een nieuwe Partner bij ons aangesloten! ๐Ÿผ

spotlight-bnb

Er is weer een nieuwe Partner bij ons aangesloten! ๐Ÿผ

Wij heten Tije Schermer, eigenaar van Like Bamboo, van harte welkom als nieuwe Partner van Business Netwerk Betuwe. Vorige week op onze maandbijeenkomst bij YveY Nijmegen in Het Goffertstadion van N.E.C. Nijmegen hebben de netwerkers al persoonlijk met hem kennis kunnen maken.

Like Bamboo werkt met een team van specialistische 'panda's'. Voor ieder project schuiven de juiste bamboe-eters aan. Zo zorgen zij er samen voor dat de online marketing groeit, Like Bamboo. Middels foto- en videografie in combinatie of ter aanvulling van Social Media beheer wordt een strategie gevormd en tot uitvoering gebracht. Wil jij als ondernemer een stapje verder? Dan is advertising iets voor jou. Met de advertentiecampagnes van Like Bamboo haal jij meer uit je Social Media! Samen met jou creëren ze een sales- of lead funnel. Hierdoor kunnen zij bij iedere stap de resultaten bijsturen. Zo weet jij als ondernemer exact hoeveel leads, verkopen of traffic je genereert en wordt het voor jou inzichtelijk. Op naar online resultaat en groei, Like Bamboo!

Leuk dat Tije na een pauze van een paar jaar nu met zijn eigen bedrijf enthousiast bij onze club is aangesloten. We zien hem en de andere Partners en Leden graag op onze volgende bijeenkomst van 20 april a.s., tot dan!

22 maart 2023

Business Netwerk Betuwe