Er is weer een nieuwe Partner bij Business Netwerk Betuwe aangesloten!

spotlight-bnb

Er is weer een nieuwe Partner bij Business Netwerk Betuwe aangesloten!

Een warm welkom voor Dennis van Lier en Tom Hillenaar van BMV Bedrijfsmakelaars, dé bedrijfsmakelaar in Arnhem met passie voor bedrijfshuisvesting!

BMV Makelaars is uitgegroeid tot marktleider in de regio groot Arnhem. BMV Bedrijfsmakelaars heeft een specialist voor elke discipline. Winkels, horeca, kantoren, bedrijfsruimten, logistiek, maatschappelijk vastgoed, vastgoedbeleggingen, research, taxaties en transformaties. Zij geloven erin dat mensen en hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis en van een bedrijfspand een prettige werkplek. De waarde van vastgoed zit ‘m niet alleen in de stenen, maar ook in het leven of het bedrijf dat er is geleid. Bij BMV Makelaars kijken ze verder dan alleen het huis of een object. Bedrijfsmakelaardij vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de vastgoedmarkt. Door de jarenlange ervaring kennen ze de Arnhemse vastgoedmarkt op hun duim en zijn de Bedrijfsmakelaars van BMV in staat jou met visie te adviseren en te begeleiden bij bedrijfshuisvesting. Ook voor beleggingen in vastgoed kun je terecht bij BMV Bedrijfsmakelaars. Ze werken doeltreffend, besluitvaardig en doortastend.

Wat ontzettend leuk dat Dennis en Tom óók direct en spontaan voor hebben gekozen om aan te sluiten bij hét business netwerk voor de succesvolle én gepassioneerde ondernemer. Met recht een zeer doeltreffend en doortastend besluit! Wij kijken ernaar uit om hen binnenkort aan iedereen persoonlijk te mogen introduceren en hebben alle vertrouwen in een fijne samenwerking!

17 januari 2023

Business Netwerk Betuwe