Een wereld van aandacht!

spotlight-bnb

Een wereld van aandacht!

Op donderdag 16 november a.s. is Business Netwerk Betuwe te gast in Nijmegen bij HANOS Internationale Horeca Groothandel en totaalleverancier voor de horeca, food professionals, grootverbruikers en bedrijvenmarkt.

Bij HANOS Nijmegen, waar ambacht & gastronomie samenkomen, vind je culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Gastheer en accountmanager Sam van den Driesschen ontvangt de netwerkers deze ochtend in het Grand Café en neemt ons mee in de optimale beleving van het gevarieerde topkwaliteit assortiment, met persoonlijke benadering en een groot gevoel voor service! Na een korte ontdekkingsreis door de bijzonder sfeervol ingerichte groothandel worden wij door de versspecialisten van de HANOS weer volledig in stijl en gastvrij ontvangen in het Grand Café en is er, onder het genot van heerlijke hapjes, alle tijd om open en ongedwongen met elkaar te netwerken. Kortom, dat wordt proeven en genieten!

Kom je ook op donderdag 16 november netwerken met een smakelijke twist? Wie sluit er bij ons aan en mogen wij dan verwelkomen?
2 november 2023

Business Netwerk Betuwe