Het mooie winterlandschap van Berg en Dal bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof diende gisteren als het prachtige decor van onze nieuwjaarsbijeenkomst!
Wat hebben we genoten van een heerlijke netwerkochtend met koffie/thee, handgemaakte bonbons van Patrick Wu en een glaasje bubbels om gezamenlijk te proosten op een geweldig 2024. Het interview van hospitality-expert Patrick Kruijs met Chef-kok Tonny Berentsen van Michelinster Restaurant De Kromme Dissel werd als een bron van inspiratie ontvangen door onze enthousiaste netwerkers. Een successtory pur sang!
Aansluitend was er nog een kleine rondleiding met gastvrouw Frauke Berentsen om het Landgoed verder te ontdekken.
Dank aan alle aanwezigen die deze netwerkochtend van Business Netwerk Betuwe tot een groot succes hebben gemaakt! Wij kijken uit naar de foto- en filmreportage van onze mediasponsoren Marcel de Bont van Marcel de Bont Fotografie en Stijn Vermaat van Vermaat Multimedia.
STAY TUNED!