Een onvergetelijke filmervaring bij Vue Cinemas!

spotlight-bnb

Een onvergetelijke filmervaring bij Vue Cinemas!

Op donderdag 18 april a.s. ontvangen wij samen met Marcello Grosso (Head of Sales) en Remco Singeling (Theatermanager) de netwerkers van Business Netwerk Betuwe bij Vue Cinemas Arnhem.

Vue Arnhem is een begrip in de regio Arnhem. Met haar karakteristieke uiterlijk wordt Vue Arnhem door vele Arnhemmers ‘de Blikken bioscoop’ genoemd. Sinds de grote verbouwing, eind 2019, kom je binnen in een moderne maar warm ingerichte bar met een ruime keuze aan heerlijke dranken en snacks. Er zijn 5 bioscoopzalen, die allemaal zijn voorzien van comfortabele deluxe stoelen. De brede en luxe leren stoelen zijn elektrisch verstelbaar tot bijna ligstand, inclusief voetensteun en tafeltje. Vue Cinemas staat garant voor een filmervaring die je niet snel zal vergeten!

Vue Cinemas NL is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en één van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment. Verdeeld over 10 landen heeft Vue 209 bioscopen, 1859 schermen en 8500 werknemers en is daarmee de grootste bioscoopketen in Europa. De bioscopen zijn bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, digitale presentaties, conferenties, (film)evenementen en workshops. Vue Cinemas organiseert regelmatig bijzondere avonden en speciale acties voor verschillende doelgroepen.

Neem volgende week ook plaats in één van de comfortabele deluxe stoelen en laat je tijdens de gastpresentatie van onze gastspreker Daanoe - Daan Oude Elferink onderdompelen in de wereld van 'The beauty of forbidden, decayed and abandoned places'! Aanmelden voor ons evenement kan via de website van Business Netwerk Betuwe!
10-4

Business Netwerk Betuwe