Een nieuwe week, een nieuwe Premium Partner!

spotlight-bnb

Een nieuwe week, een nieuwe Premium Partner!

Een warm welkom voor Jan van Haren (Operationeel Manager) van Heigo Nederland B.V., al sinds 1989 dé specialist in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van persoonlijke bescherming voor de professionele eindgebruiker.

Je kunt bij Heigo terecht voor bedrijfskleding, veiligheidskleding, (veiligheids)schoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen. Maar de dienstverlening gaat verder dan het leveren van al deze producten alleen. Zij adviseren, spelen in op de specifieke behoefte van de klant en ze gaan probleemoplossend te werk. Kortom: Heigo neemt de volledige zorg rondom de veiligheid van professionals uit handen. In deze dienstverlening staan flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid, service en kwaliteit centraal. Met als uitgangspunt, een langdurige relatie met de opdrachtgevers. Samenwerking met derden, uitstekende arbeidsverhoudingen en verantwoord ondernemerschap dragen daaraan bij.

Naast het uitgebreide kledingassortiment dat zij onder Heigo's eigen merknaam ‘Made to Match’ zelf produceren, leveren ze bij Heigo steeds meer duurzamere producten. Zij ontwikkelen zelfs circulaire bedrijfskleding. Een deel van het assortiment is inmiddels circulair en dat aandeel neemt gestaag toe. Respect voor mens, milieu en maatschappij is dan ook, naast topkwaliteit voor scherpe prijzen, advies en service ter plaatse, één van de vele zekerheden van Heigo!

Super Jan, dat jij zo enthousiast bent aangesloten en wij Heigo nu met trots bij Business Netwerk Betuwe mogen introduceren als nieuwe Premium Partner van de club. Wij geloven ook in een goede samenwerking, langdurige relaties en verantwoord ondernemerschap. Dat klinkt dus als een perfecte match. Duurzaam ondernemen en bouwen aan duurzame relaties is dan ook ons thema van de eerstvolgende bijeenkomst. Wij kijken uit naar een geweldige samenwerking, tot snel!
18-3

Business Netwerk Betuwe