Een nieuwe week, een nieuwe Premium Partner!

spotlight-bnb

Een nieuwe week, een nieuwe Premium Partner!

Graag stellen wij onze nieuwe Premium Partner én Huisfotograaf van Business Netwerk Betuwe voor. Een warm en hartelijk welkom voor Marcel de Bont van Marcel de Bont Fotografie, de fotograaf voor ondernemend Nederland!

Bij Marcel draait het om mensen. Het hoofdonderdeel van zijn bedrijf is een zakelijk portret met als specialisme de profielfoto. De meeste klanten vinden het lastig om voor de camera te staan, maar Marcel weet je tot rust te krijgen en een goede foto te maken. Kom langs voor een ontspannen fotosessie in zijn studio en met de perfecte LinkedIn-profielfoto ben je helemaal klaar voor een succesvolle toekomst.

Toon ook de perfecte uitstraling voor jezelf, je bedrijf of je team en etaleer je werkprocessen, producten en diensten aan (potentiële) klanten. Geef je bedrijf een open en persoonlijke presentatie en laat de mensen achter het bedrijf stralen. Als enthousiaste fotograaf is Marcel er helemaal klaar voor om op pad te gaan voor jouw zakelijke portretten en bedrijfsfotografie.

Interieurfotografie sluit aan bij zijn verlichting verleden. Hij kan lezen en schrijven met licht en dat combineert hij nu met de fotografie. Hockeyfotografie is puur voor hemzelf. Hij vindt het geweldig om de prestaties van het Nederlandse hockeyteam vast te leggen.

En last but not least, is het vastleggen van gebeurtenissen, zoals evenementen en reportages, natuurlijk óók een onderdeel van 'fotografie met mensen'. Wij zijn daarom zeer verheugd dat Marcel als onze nieuwe huisfotograaf vanaf nu ook de netwerkevenementen van Business Netwerk Betuwe op de gevoelige plaat gaat vastleggen. Super Marcel, wij kijken uit naar een mooie samenwerking! 9 oktober 2023 (1)

Business Netwerk Betuwe