Een nieuwe Premium Partner sluit aan bij Business Netwerk Betuwe! ☀️

spotlight-bnb

Een nieuwe Premium Partner sluit aan bij Business Netwerk Betuwe! ☀️

Een zonnig en hartelijk welkom voor onze nieuwe Premium Partner Willem Beijers van SolarXL, een leverancier van zonnepanelen die het anders doet!

Als je investeert in zonnepanelen moet je allerlei keuzes maken. Het type zonnepaneel natuurlijk, maar ook de manier waarop je de zonnepanelen financiert is super belangrijk. Hierbij kan je gebruik maken van SolarXL advies op maat. SolarXL levert zonnepanelen alleen via onafhankelijke, gecertificeerde financieel adviseurs. Zo ben je zeker van de beste keuze voor jouw situatie. De juiste financiële beslissing is bij SolarXL net zo belangrijk als de technische keus.

Zijn zonnepanelen de juiste keuze voor jou, dan zorgt SolarXL voor zonnepanelen van topkwaliteit, goede garanties, een vakkundige installatie en perfecte storingsservice! Met zonnepanelen ben je goed bezig. Je verdient ze terug, je verkleint je CO2-footprint en je bent selfsupporting.

Wat ontzettend leuk Willem, dat je na je eerste kennismaking met Business Netwerk Betuwe, samen met Simon H. Talapessy, direct bent aangesloten als Premium Partner van onze club. Met jouw enorme enthousiasme ben je het 'zonnetje' in huis. Wij kijken uit naar een fijne en duurzame relatie. Tot snel weer!

6 juni 2023

Business Netwerk Betuwe