Een nieuwe Premium Partner met een groot gevoel voor gastvrijheid!

spotlight-bnb

Een nieuwe Premium Partner met een groot gevoel voor gastvrijheid!

Een warm en hartelijk welkom voor onze nieuwe Premium Partner Frauke Berentsen van Fletcher Hotels, dé plek voor elke zakelijke bijeenkomst! De mogelijkheden bij Fletcher zijn ongekend en eindeloos, er is altijd wel een locatie die aansluit op een specifieke wens binnen een bepaald budget. Van moderne vergaderzalen en boardrooms, luxe hotelkamers, culinaire restaurants, in- en outdoor activiteiten tot ondersteuning van ervaren eventmanagers. Alles kan bij Fletcher. Of het nu gaat om zakelijke overnachtingen, zalen ten behoeve van trainingen en vergaderingen, een locatie voor een groot evenement, eenmalig of meerdaags; Fletcher Hotels ondersteunt hierin met raad en daad en ontzorgt je volledig.

Ontdek ook Buitengewoon bij Fletcher en vergader bijvoorbeeld op de heide, aan het strand, in het bos of de duinen, op het dakterras met uitzicht op zee en beleef een écht Buitengewoon gevoel. Unieke, inspirerende meetings en events in de natuur, aan de kust of het water organiseer je allemaal bij Fletcher.

Wij vinden het ook buitengewoon leuk om Frauke bij Business Netwerk Betuwe te mogen ontvangen. Haar passie voor de horeca en expertise in gastvrijheid zijn van harte welkom bij hét business netwerk voor de succesvolle én bourgondische ondernemer! Tot dinsdag 11 juli op onze Premium Partner BBQ bij Moeke Nijmegen, dan stellen wij haar graag persoonlijk aan onze Premiums voor!

21 juni 2023

 

Business Netwerk Betuwe