Een nieuwe Premium Partner is aangesloten!

spotlight-bnb

Een nieuwe Premium Partner is aangesloten!

Een warm en hartelijk welkom voor onze nieuwe Premium Partner Maykel Meeuwsen, accountmanager bij Your Gin!

Your Gin is ontstaan met een idee van Ben van Delft en Sander Claassen op het terras in 2017. Ze zijn allebei een grote gin tonic liefhebber en gingen samen op zoek naar de perfecte gin. In deze zoektocht ontstond het idee om een eigen gin te ontwikkelen. Ze waren gefascineerd door de verschillende smaken, aroma’s en stijlen die gin te bieden heeft. Sander en Ben wilden iets anders creëren, iets dat de persoonlijkheid en voorkeuren van elke individuele ginliefhebber weerspiegelt. En zo is in januari 2018 Your Gin B.V. geboren. Een bedrijf dat private label gin maakt voor evenementen, horeca en/of als relatiegeschenk. Dit betekent dat iedereen zijn eigen receptuur heeft en eigen etiket op de fles krijgt. Helemaal naar eigen smaak met een lage instap vanaf 6 flessen. Your Gin is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van private label gin.

Bij Your Gin geloven ze dat gin een persoonlijk drankje is en dat de smaak ervan afgestemd moet zijn op de individuele voorkeuren van de klant. Daarom biedt Your Gin haar klanten de mogelijkheid zelf de ingrediënten te kiezen voor een eigen gepersonaliseerde gin. Met meer dan 100 verschillende ingrediënten op voorraad, is er een ruime keuze om uit te kiezen. Van klassieke ingrediënten zoals sinaasappelschil en korianderzaad tot meer exotische smaken zoals framboos en roze peper. Kortom, voor ieder wat wils!

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk of wil je je medewerkers verrassen met een bijzonder cadeau? Your Gin maakt ook gepersonaliseerde geschenken voor bedrijven. Een relatiegeschenk bedrukt met logo en/of boodschap is meer dan een cadeautje. Het versterkt je imago en je merk.

Wat leuk Maykel, die persoonlijke touch is Business Netwerk Betuwe óók niet vreemd! Wij hebben jou inmiddels leren kennen als een fijne netwerker en ontvangen je met veel plezier bij onze club. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en stellen je 19 oktober a.s. op de maandbijeenkomst graag nog eens persoonlijk aan iedereen voor!

2 oktober 2023

Business Netwerk Betuwe