Een nieuwe Partner is aangesloten!

spotlight-bnb

Een nieuwe Partner is aangesloten!

Een warm welkom voor onze nieuwe Partner Frances Greven manager van Vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost (TCO).

Business Netwerk Betuwe is trots op de grote diversiteit aan dienstverleningen die bij de club is aangesloten. Dat vergroot nog meer de potentie tot mooie samenwerkingen!

TCO is in 2003 opgericht op initiatief van de internist-infectiologen van ziekenhuis Rijnstate. Bij TCO werken artsen en (reizigers)verpleegkundigen met veel ervaring op het gebied van (tropische) infectieziekten en het voorlichten en vaccineren van reizigers, medewerkers en patiënten. Zij zijn een erkend Gele Koorts vaccinatiecentrum en zijn aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Je kunt bij TCO terecht voor reisadvies en (reis)vaccinaties op maat, maar ook voor verschillende soorten bloedonderzoeken, tuberculosetesten en keuringen zoals medische keuringen of duikkeuringen. Ze verzorgen ook voor veel bedrijven, gemeentes en instellingen bedrijfsvaccinaties zoals hepatitis B en griepvaccinaties.

Vaccinatiecentrum Travel Clinic Oost is gevestigd in het ziekenhuis Rijnstate te Arnhem en Elst, waar ze met een enthousiast en gepassioneerd team van 16 medewerkers erop toezien dat iedere klant gezond op reis gaat en gezond weer terugkomt. Daarnaast begeleiden ze bedrijven en instellingen om ervoor te zorgen dat hun medewerkers beschermd aan het werk zijn op het gebied van infectieziekten.

Leuk Frances, dat je na onze eerste prettige kennismaking bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof zo enthousiast bent aangesloten. Voel je welkom bij hét business netwerk voor de succesvolle én reislustige ondernemer. Wij stellen je graag op 22 februari a.s. persoonlijk aan iedereen voor!
6-2-2024

Business Netwerk Betuwe