Een nieuwe dag en een nieuwe Premium Partner!

spotlight-bnb

Een nieuwe dag en een nieuwe Premium Partner!

Wij heten Allard Koopsen van Elvéa | Grip op je verzuimprocedure weer van harte welkom bij Business Netwerk Betuwe! Elvéa is het onafhankelijke adviesbureau dat werkgevers begeleidt bij de administratieve verzuimprocedure van werknemers. Vanaf de eerste ziekmelding tot langdurig verzuim.

Iedere ziekmelding van een medewerker heeft impact. Op je bedrijf, op je tijd en op je portemonnee. Als werkgever wil je de verzuimprocedure zo goed en efficiënt mogelijk regelen. Maar, hoe doe je dat? Zoek dat maar eens uit, met alle regels uit de Wet Verbetering Poortwachter. Elvéa neemt dit graag voor jou als werkgever uit handen. Daar waar andere bureaus en instanties er vooral zijn voor de werknemer, zijn zij er juist voor jou als werkgever. Hoe ze dat doen? Dat bepaal jezelf. Je kunt advies inwinnen, taken uitbesteden aan hun experts of het hele proces uit handen geven. Bij Elvéa kunnen ze op elk gewenst moment instappen. Zo heb jij er als werkgever geen omkijken meer naar en weet je zeker dat alles goed wordt geregeld, terwijl jij je focust op je core business. Volledige grip op de verzuimprocedure, geen verrassingen achteraf.

Fijn Allard, dat we jou in je nieuwe hoedanigheid weer met open armen bij onze club mogen ontvangen. Ook dat wordt vast een prettige samenwerking, daar zijn wij stellig van overtuigd. Tot de 22e!
2-2-2024

Business Netwerk Betuwe