Een nieuwe dag, een nieuwe Premium Partner!

spotlight-bnb

Een nieuwe dag, een nieuwe Premium Partner!

Met veel plezier heten wij Kenan Ozdemir, eigenaar van Grand Café Restaurant De Vereniging Elst, van harte welkom bij Business Netwerk Betuwe!

De Vereniging, één van de bekendste horeca etablissementen van Elst, is voor velen een begrip. Voor de één een beleving, voor de ander een gewoonte. Kortgeleden heeft Kenan met zijn team hard gewerkt aan de heropening van de vernieuwde hippe en trendy 'place to be' voor Elst en omstreken. Het uitgangspunt is dat het voor een ieder goed moet aanvoelen, de horecazaak is dan ook zeer aantrekkelijk en sfeervol ingericht. De juiste gastvrijheid, servicegerichtheid en het leveren van kwaliteit is de visie die daarbij hoog in het vaandel staat en waarmee het gehele team van De Vereniging de gast graag in de watten legt. Of je nu uitgebreid komt dineren, of gewoon een drankje en/of hapje komt doen binnen of op het terras, het gevoel moet ontspannend en zorgeloos zijn.

Super Kenan, dat je zo enthousiast bent aangesloten bij Business Netwerk Betuwe. Na onze leuke, persoonlijke klik is dit nog een extra bezegeling. We gaan er een groot succes van maken en kijken uit naar een fijne samenwerking. Tot snel!

3 oktober 2023

Business Netwerk Betuwe