Een nieuw jaar, een nieuwe Partner!

spotlight-bnb

Een nieuw jaar, een nieuwe Partner!

Bij Business Netwerk Betuwe proosten we op een bruisende start van 2022 en wensen we iedereen een mooi, succesvol maar bovenal gezond en gelukkig nieuwjaar toe!
Wij verwelkomen graag onze nieuwe Partner Özlem Lieberwirth COE®, digitaal rechercheur en particulier onderzoeker bij OSINT & Recherchebureau .nl, een allround recherchebureau met expertise op OSINT (Open Source Intelligence) digitale recherche. OSINT is het intelligente verzamelen, filteren en analyseren van gegevens uit openbare bronnen. Met Social Media Intelligence (SOCMINT) wordt de wereld van social media in kaart gebracht. Dit gaat op basis van toepassing van verschillende diepgaande zoekmethodieken en technieken. Daarnaast is OSINT & Recherchebureau .nl ook een particulier recherchebureau, inzetbaar voor o.a. fraude, oplichting, diefstal en bedrog voor zowel de zakelijke - als ook de particuliere markt. Alle bevindingen worden in een heldere rapportage met bewijsmateriaal vastgelegd, waarna deze kunnen worden ingebracht in een mogelijke aangifte en/of rechtszaak. OSINT & Recherchebureau .nl is gescreend, geregistreerd en erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Top Özlem, dat jij ook zo enthousiast en spontaan bij ons bent aangesloten en hiermee het vertrouwen hebt uitgesproken in een prettige samenwerking met Business Netwerk Betuwe.
Eerlijk. Integer. Transparant.
Deze kernwaarden omarmen wij volledig, voel je dan ook welkom en thuis bij onze club van succesvolle én deugdelijke ondernemers!

5 januari 2022

Business Netwerk Betuwe