Een kijkje in de keuken bij ......? ๐Ÿ‘€

spotlight-bnb

Een kijkje in de keuken bij ......? ๐Ÿ‘€

Volgende week donderdag gaan we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe een kijkje in de keuken nemen bij Robert en Jesca van Kempen. Met hun prachtige innoverende bedrijfslocatie in Elst hebben ze een luxe en gezonde werkomgeving gecreëerd die gelijk bij binnenkomst waardering uitstraalt en inspireert. Een paar voorbeelden waar je dit direct in terug ziet komen zijn het warme interieur, een mooi bedrijfsrestaurant met schitterend dakterras, een weersafhankelijk gestuurde klimaatinstallatie, een ventilatiesysteem dat werkt op basis van de CO2 aanwezigheid en een uitgebreide professionele fitnessruimte met Personal Trainer!

Robert, Premium Partner van Business Netwerk Betuwe, is de eigenaar van een dynamische onderneming die bestaat uit drie bedrijven: GKS ICT Solutions, WiFi4ALL en Adhetec - Elst. GKS is dé ICT partner met expertise op het gebied van automatisering, bellen via VoIP, Cloud oplossingen, indoor en outdoor draadloze netwerken, beheer van ICT systemen en databeveiliging. WiFi4ALL biedt een oplossing voor netwerk- en telecommunicatievraagstukken, bedraad en/of draadloze verbindingen afgestemd op de wensen van de klant. Adhetec is hét adres voor slimme camerasystemen voor observatie- en beveiligingsdoeleinden.

We starten de ochtend met netwerken en een heerlijk ontbijt in het mooie bedrijfsrestaurant (dus houd daar rekening mee!). Na het welkomstwoord van Robert en Jesca, rond 09:45 uur, is er een korte gastpresentatie die wordt verzorgd door Han Verheijen. Aansluitend gaan we open en ongedwongen netwerken op het schitterende nieuwe dakterras met uitzicht over Elst!

Dit wil je zéker niet missen! 

7 juni 2023

Business Netwerk Betuwe