Een AWESOME nieuwe Premium Partner!

spotlight-bnb

Een AWESOME nieuwe Premium Partner!

Een warm en hartelijk welkom voor onze nieuwe Premium Partner Allard Koopsen van Planet Awesome, een fantastische locatie voor spannende en supergezellige uitjes in Nijmegen!

Vanaf het moment dat je binnenkomt bij Planet Awesome word je meegenomen in een compleet nieuwe en avontuurlijke wereld waar je even helemaal los kunt komen van je alledaagse beslommeringen. Met de verschillende activiteiten is er voor ieder wat wils. Stap in een supersnelle elektrische kart en voel je een échte coureur op het multi-level kartcircuit, beleef een super gezellig en sportief samenzijn op één van de 12 bowlingbanen, ontdek de virtuele wereld via Virtual Reality (VR) escape rooms, ga het gevecht aan tijdens het lasergamen met je collega's, vrienden of familie in het fantastische Neo-Tokyo of speel een partijtje 'glow in the dark' golf in een waanzinnige wereld. Bij Planet Awesome geniet je ook van allerlei lekkernijen en heb je een perfect uitzicht over de activiteiten vanuit de sfeervolle horecaruimte en de luxe Sky-Lounge, waar de chef-kok je verrast en meeneemt op reis over de planeet. Kortom, Planet Awesome is 'The place to be' om uit te gaan en magische momenten met elkaar te beleven.

Super leuk dat Allard zo enthousiast voor Business Netwerk Betuwe heeft gekozen. Wij hebben hem op onze bijeenkomst bij YveY al persoonlijk mogen introduceren als onze nieuwe Premium Partner en vinden het fijn om hem bij de club te hebben! Bij Business Netwerk Betuwe staan we ook altijd met een grote glimlach klaar om iedereen een onvergetelijk event te bezorgen. Wij kijken dan ook uit naar een geweldig leuke samenwerking. Stay tuned!

27 maart 2023

Business Netwerk Betuwe